×

Verzenden

Op werkdagen voor 15.30 uur besteld is dezelfde dag verzonden voor alle voorraadartikelen!
De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen.
De verzendkosten voor Nederland zijn € 5,70 en voor België en Duitsland € 7,50 per bestelling. De bedragen zijn exclusief BTW.
We verzenden niet onder rembours.
Verzending gebeurt voor de meeste bestellingen met GLS. Standaard bezorgt GLS alleen op werkdagen.
Ander afleveradres
Je kunt de bestelling naar het adres van je klant laten sturen. In het bestelproces krijg je de mogelijkheid om een ander afleveradres op te geven. De factuur kun je in je account terug vinden. Met de bestelling wordt geen pakbon mee gestuurd om het milieu te sparen. Je kunt de klant zelf een pakbon mailen.
Levertijd
Alle bestellingen die voor 15.30 uur plaatsvinden inclusief betaling worden op dezelfde werkdag nog verzonden. Een uitzondering is de bankoverschrijving, deze bestellingen worden binnen 24 uur na ontvangst van de betaling verzonden. Bestellingen die speciaal voor jou gemaakt of besteld worden hebben een langere levertijd. Dit wordt vaak bij het artikel aangegeven.
In de regel worden bestellingen de volgende werkdag of de werkdag er na bezorgd. De bestelling kan bezorgd worden tussen 9.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds.
Status bestelling
Een bestelling kan een verschillende status hebben. Aan deze status kunnen we zien wat de actie is.
Afwachting van betaling - De bestelling is ontvangen maar de betaling is nog niet ontvangen. 
In behandeling - De bestelling én betaling is door ons ontvangen.
Geannuleerd - De betaling is na 10 dagen nog niet ontvangen en de bestelling wordt geannuleerd.
Verzonden - De bestelling is verzonden, de volgende dag zal de bestelling aangeboden worden.
Tracking
Als je bestelling verzonden is ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail van onze webwinkel ter bevestiging van de verzending. Daarnaast ontvang je een aparte mail met de tracking code als de bestelling als pakket verstuurd is. De afzender van deze e-mail is Webwinkel Services, je treft een link aan in deze mail met de tracking code. Via de in de e-mail vermelde link kom je rechtstreeks uit op de track en trace website.
Niet thuis?
Als de ontvanger niet thuis is laat de chauffeur een "niet-thuis-notitie" achter in de brievenbus. De ontvanger kan dan zelf binnen een week een wijziging in de bezorging aangeven.
Handtekening voor ontvangst
Bij de meeste pakketten zal er bij aflevering gevraagd worden voor een handtekening voor ontvangst door de ontvanger.